Кремований мед, якщо ви його пробували, відрізняється від базового продукту бджільництва тільки своєю консистенцією та кольором. Все інше залишається таким же: смак, запах, користь.
Виробляється крем-мед для єдиної головної мети: щоб його було зручніше споживати. Ніякого обману виробником покупців кремування меду само по собі не несе. Інакше може бути тільки якщо виробник свідомо вводить в оману покупця, кажучи, що кремований мед – ексклюзивний продукт, що володіє якимись ще, крім базових для меду, цілющими характеристиками. Крім того, чесний виробник не повинен видавати дешевий кремований мед за дорогий.
Кремування меду – це процес руйнування великих кристалів меду на дрібні за рахунок механічного впливу лопатей на медову масу. В результаті виходить кремоподібна дуже тягуча маса, здатна довго зберігати форму та не розтікатися, як свіжо викачаний мед. Маса не буде капати та майже не буде текти, забезпечуючи зручність роботи з медом при їжі та при кондитерському використанні.
Основним різновидом обладнання для виробництва крем-меду є кремувалка. Додатковими функціями кремувалки є:
Кремувалка – це велика мішалка, яка складається з:
Мед перемішується всередині бака протягом 2-4 днів. Різні виробники використовують свої технології виробництва, куди нерідко також включається відстоювання, що може відбуватися в період від кількох днів до кількох тижнів при температурних умовах, що значно варіюються між виробниками.
Ви можете у нас придбати значний асортимент обладнання для виробництва крем-меду на вигідних умовах. Крім основних наших пропозицій для кремування меду, зверніть також увагу на товарні позиції, які допомагають в технологічному циклі отримання меду, такі як ножі та столи для розпечатування стільників.
Ми раді доставити вам обладнання, інструмент та інвентар по Харкову та області, втім, як й по всій Україні Новою Поштою.
Звертайтеся до нас та задавайте всі ваші запитання!